Ogrodzenia Katowice-bramy nowoczesne,ogrodzenia kute,balustrady
O firmie Oferta Poradnik inwestora Sklep Allegro Informacje kontaktowe Opinie klientów

Oferujemy bramy i ogrodzenia kute, bramy i ogrodzenia nowoczesne. Realizacje Katowice, Mysłowice, Tychy, Jaworzno, Sosnowiec, Ruda Śląska, Chorzów, woj. śląskie.

SZYBKI KONTAKT
Zadzwoń lub napisz do nas:

Patrycja: 506 090 148
Michał: 601 486 540

kowadex@kowadex.com.pl

Polityka plików cookies

Opinie klientów

Poniżej prezentujemy opinie klientów:

Data:31.01.2017
Nazwa: Sebastian
Wpis: Witam, Polecam KOWADEX !!, niestandardowe zamówienie zrealizowane bez problemu i terminowo. Bardzo solidne wykonanie, natychmiastowy serwis, mało która firma tak poważnie traktuje klientów, POLECAM !

Data:21.07.2016
Nazwa: Adam Klekot
Wpis: Jestem bardzo zadowolony z wykonanego dla mnie ogrodzenia przez firmę KOWADEX .POLECAM

Data:14.01.2016
Nazwa: Paweł z jaworzna
Wpis: Prace zostały wykonane zgodnie z zamówieniem polecam i gorąco pozdrawiam ?

Data:17.08.2015
Nazwa: Roman Dybiński
Wpis: Polecam pomimo długiego okresu oczekiwania ogrodzenie zostało wykonane bardzo solidnie i fachowo jestem zadowolony i polecam usługi Firmy KOWADEX

Data:09.08.2015
Nazwa: Ewa
Wpis: Firma wykonywała balustradę na tarasie. Prace zostały wykonane profesjonalnie, w terminie, zgodnie z umową. Jestem zadowolona z wykonanej usługi.Firma godna polecenia.

Data:17.06.2015
Nazwa: Klient
Wpis: Fajne ogrodzenia

Data:05.02.2015
Nazwa: Klient
Wpis: Firma Kowadex montowała u mnie automat do bramy garażowej oraz bramy wjazdowej. Jestem bardzo zadowolony. Polecam firmę i pozdrawiam.

Data:19.12.2014
Nazwa: Marian
Wpis: Firma wykonała u mnie balustradę na balkon oraz schody. Jestem bardzo zadowolony

Data:04.12.2014
Nazwa: Ewa z Mysłowic
Wpis: Z firmą Kowadex współpracuję od kilku lat. Wykonano dla mnie 4 różne zlecenia: bramę wjazdową, poręcze balkonowe, poręcze wewnętrzne oraz drzwi garażowe.W każdym ze zleceń priorytetem były moje oczekiwania i preferencje,a mnie właśnie o to chodziło.

Data:17.11.2014
Nazwa: Barbara z Katowic
Wpis: Współpracuję z firmą Kowadex od 2 lat. Pan Michał poprosił mnie o napisanie opinii na temat jego firmy, ponieważ stworzyli na swojej stronie zakładkę "opinie klientów". Ja jestem bardzo zadowolona. Mam piękny balkon i ogrodzenie.

Data:14.10.2014
Nazwa: Marcim, Mysłowice
Wpis: Przy moim zamówieniu poszło wszystko sprawnie, ogrodzenie bardzo mi się podoba. Fajny kontakt z panem Michałem.Jestem zadowolony ze współpracy z firmą Kowadex -polecam

DODAJ WPIS

Jesteś 393046 naszym gościem © 2006 - 2017 KOWADEX
Strona korzysta z plików cookies, w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.