Bramy i ogrodzenia kute oraz nowoczesne
balustrady - kraty - ślusarka
Opinie klientów

dodaj wpis

Data: 2020-08-24
Autor: Karol Młynek
Opinia: Polecam Firmę "Kowadex" zlecenie zostało wykonane solidnie i fachowo potwierdzone kartą gwarancyjna. Trochę długi okres oczekiwania ale na fachowców warto poczekać. POLECAM
Data: 2019-10-20
Autor: Paweł
Opinia: Firma z górnej półki. Elemnety wykonane prawie że wzorowo. Montaż na posesji. Polecam wszystkim firme napewno do niej wrócę. Pozdrawiam
Data: 2018-07-18
Autor: Robert Głowacki
Opinia: Polecam firmę Kowadex prace zostały wykonane wzorowo.
Data: 2017-12-15
Autor: Mirek
Opinia: Super, super, super, pełna profeska, cała ekipa spisała się na medal. Pozdrowienia
Data: 2017-05-23
Autor: Pan Andrzej
Opinia: Polecam, fachowo przedsiębiorca podchodzi do klienta, czas realizacji od 2-3 miesiecy.
Data: 2017-01-31
Autor: Sebastian
Opinia: Witam, Polecam KOWADEX !!, niestandardowe zamówienie zrealizowane bez problemu i terminowo. Bardzo solidne wykonanie, natychmiastowy serwis, mało która firma tak poważnie traktuje klientów, POLECAM !
Data: 2016-07-21
Autor: Adam Klekot
Opinia: Jestem bardzo zadowolony z wykonanego dla mnie ogrodzenia przez firmę KOWADEX .POLECAM
Data: 2016-01-14
Autor: Paweł z jaworzna
Opinia: Prace zostały wykonane zgodnie z zamówieniem polecam i gorąco pozdrawiam ?
Data: 2015-08-17
Autor: Roman Dybiński
Opinia: Polecam pomimo długiego okresu oczekiwania ogrodzenie zostało wykonane bardzo solidnie i fachowo jestem zadowolony i polecam usługi Firmy KOWADEX
Data: 2015-08-09
Autor: Ewa
Opinia: Firma wykonywała balustradę na tarasie. Prace zostały wykonane profesjonalnie, w terminie, zgodnie z umową. Jestem zadowolona z wykonanej usługi.Firma godna polecenia.
Data: 2015-06-17
Autor: Klient
Opinia: Fajne ogrodzenia
Data: 2015-02-05
Autor: Klient
Opinia: Firma Kowadex montowała u mnie automat do bramy garażowej oraz bramy wjazdowej. Jestem bardzo zadowolony. Polecam firmę i pozdrawiam.
Data: 2014-12-19
Autor: Marian
Opinia: Firma wykonała u mnie balustradę na balkon oraz schody. Jestem bardzo zadowolony
Data: 2014-12-04
Autor: Ewa z Mysłowic
Opinia: Z firmą Kowadex współpracuję od kilku lat. Wykonano dla mnie 4 różne zlecenia: bramę wjazdową, poręcze balkonowe, poręcze wewnętrzne oraz drzwi garażowe.W każdym ze zleceń priorytetem były moje oczekiwania i preferencje,a mnie właśnie o to chodziło.
Data: 2014-11-17
Autor: Barbara z Katowic
Opinia: Współpracuję z firmą Kowadex od 2 lat. Pan Michał poprosił mnie o napisanie opinii na temat jego firmy, ponieważ stworzyli na swojej stronie zakładkę "opinie klientów". Ja jestem bardzo zadowolona. Mam piękny balkon i ogrodzenie.
Data: 2014-10-14
Autor: Marcim, Mysłowice
Opinia: Przy moim zamówieniu poszło wszystko sprawnie, ogrodzenie bardzo mi się podoba. Fajny kontakt z panem Michałem.Jestem zadowolony ze współpracy z firmą Kowadex -polecam

SZYBKI KONTAKT

Michał: 601486540

Patrycja: 506090148

kowadex@kowadex.com.pl
REALIZACJE WYKONUJEMY
Katowice, Mysłowice, Tychy, Jaworzno,
Sosnowiec, Ruda Śląska, Chorzów,
woj. śląskie.
Jesteś 525571 naszym gościem